Mulderslaan 24

3905 GC Veenendaal

Tel.: 0318 - 51 58 10

A- A A+

Aanmelden

U maakt telefonisch een afspraak voor een eerste consult. Uiteraard kunt u dit ook doen door langs te komen op onze praktijk aan de Mulderslaan of via email adres: .

Vanaf 1 januari 2006 kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken. Indien u niet in staat bent onze praktijk te bezoeken kunnen wij bij u aan huis komen.

Hoe gaat het na de aanmelding in zijn werk

  1. Voor de eerste afspraak neemt u een identiteitsbewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) en (als u die heeft) de verwijzing van de huisarts of specialist mee. U hoeft geen handdoek mee te nemen aangezien wij uit hygiënisch oogpunt gebruik maken van een papieren (behandeltafel) beschermer.
  2. Tijdens de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten. Dit gebeurt door een vraaggesprek gevolgd door een lichamelijk onderzoek. Op basis hiervan wordt een fyiotherapeutische diagnose gesteld en kan in overleg met u een behandelplan opgesteld worden.
  3. Tijdens deze eerste zitting wordt meteen een begin gemaakt met de behandeling (indien uit het onderzoek blijkt dat fysiotherapie of manuele therapie geïndiceerd is).
  4. De eerste zitting zal ca 35 minuten bedragen. De duur van de volgende behandelingen is meestal 25 tot 30 minuten.
  5. De behandelingen bestaan uit het geven van voorlichting, adviezen, oefentherapie, opgeven van oefeningen welke u thuis kunt doen, massage, gebruik van loopband, crosstrainer enz.
  6. In het verloop van de behandelingen worden de resultaten regelmatig geëvalueerd. Indien er onvoldoende resultaat bereikt wordt maken wij een rapportage van onze bevindingen voor de huisarts of specialist en wordt de behandeling gestopt.
  7. Wanneer de einddoelen bereikt zijn stopt de behandeling en maken wij een schriftelijke rapportage voor de huisarts of specialist.