Mulderslaan 24

3905 GC Veenendaal

Tel.: 0318 - 51 58 10

A- A A+

Visie

Fysiotherapie is ons inziens een prachtig vak, waarmee in veel gevallen goede resultaten te behalen zijn in het verbeteren van klachten die betrekking hebben op (met name) het bewegingsapparaat (gewrichten, spieren enz.). Niet alle problemen zijn echter op te lossen of te verhelpen, daarom evalueren wij gedurende de behandeling regelmatig in overleg met de cliënt of er nog steeds vooruitgang geboekt wordt en of de doelen die de cliënt voor ogen heeft door ons beïnvloed kunnen worden. Indien uit deze evaluatie blijkt dat er onvoldoende vooruitgang geboekt wordt, maken wij een schriftelijke rapportage van onze bevindingen en wordt de cliënt terug verwezen naar de verwijzer (huisarts of specialist). In spoedeisende situaties kan het zijn dat wij telefonisch contact opnemen met de verwijzer.

Wij hechten veel waarde aan een goede voorlichting ten aanzien van het mechanisme wat uw klacht veroorzaakt (of in stand houdt), daarom besteden we hier ruimschoots aandacht aan. Onze visie is dat wanneer u inzicht heeft in de oorzaak van uw klachten, u meer gemotiveerd zult zijn om bepaalde activiteiten en oefeningen wel of juist niet te doen.

In de afgelopen 30 jaar zijn wij bewust een kleinschalige praktijk gebleven, waarbij een persoonlijke benadering van de cliënt centraal is blijven staan.
Om een rustige en prettige werksfeer te kunnen creëren plannen we de tijden dusdanig ruim dat dit goed te verwezenlijken is.
Aangezien een goede hygiëne een belangrijk aspect is gebruiken wij wegwerp papier, een handdoek meenemen is dus niet nodig.

Wij streven er naar uw klachten in zo kort mogelijke tijd te verhelpen / te verminderen. Daarbij houden wij ons als doel:

- Praktische instelling
- Oplossing- en doelgerichtheid
- Nuchterheid
- Klantvriendelijkheid
- Duidelijkheid

Wat betreft de kwaliteit van ons handelen kunt u meer vinden onder het menu kwaliteit.